Ons team
Maak kennis met het team achter NabestaandenLoket
Wie wij zijn

NabestaandenLoket is onderdeel van Closure en opgezet nadat er vanuit de uitvaartsector de behoefte was om een centraal platform te bieden aan nabestaanden waarop alle zaken omtrent een overlijden direct geregeld kunnen worden. Closure is een online opzegdienst waar nabestaanden gebruik van kunnen gebruiken om abonnementen te laten opzeggen, wijzigen of over te dragen na een overlijden. Deze dienstverlening is opgenomen in het platform van NabestaandenLoket samen met andere producten, zoals het afwikkelen van administratieve zaken en de online afscheidspagina. Alle producten van Nabestaandenloket zijn zichtbaar op een centraal platform in de huisstijl van de uitvaartonderneming om de band met nabestaanden te verbeteren.

Ontmoet het team achter Nabestaandenloket
Ons gepassioneerde team bestaat uit professionele en ervaren medewerkers die dagelijks keihard aan Nabestaandenloket werken. Zij zijn toegewijd om nabestaanden te ondersteunen tijdens en na de uitvaart en helpen ze bij het regelen van alle belangrijke zaken. Ons team staat altijd klaar om te helpen, of het nu via de telefoon, chat of e-mail is. Wij zijn trots op ons team en hun inzet om nabestaanden te helpen in moeilijke tijden.
group picture nabestaandenloket
Nabestaandenloket
Joep profielfoto
Joep Vercauteren
CCO
Jaap profielfoto
Jaap van Westenbrugge
Accountmanager
Jaap profielfoto
Maggie Boode
Accountmanager
Closure
graciella profielfoto
Graciëlla van Vliet
CEO
Bart profielfoto
Bart Verhaegh
CTO
Jochem profielfoto
Jochem Meeuwissen
Developer
Michael profielfoto
Michael Hilhorst
Product
Iris profielfoto
Iris van Mil
Nabestaandendesk
Liz profielfoto
Liz Boonen
Nabestaandendesk
Sanne profielfoto
Sanne Scheltinga
People & Culture
Toon profielfoto
Toon Lybaert
Countrymanager BE
Andrea profielfoto
Andrea Raes
Nabestaandendesk
Kom ons team versterken

Heb jij de behoefte aan uitdagend werk binnen een snelgroeiende scale-up? Bekijk onze open vacatures.

Closure B.V. / Stationsplein 45 - Space A7.205 / 3013AM Rotterdam KVK: 70792828 © Closure 2023. Alle Rechten Voorbehouden.